Teak - Teakmeubelen - Teak Badkamermeubelen - Teakimport.be - Quality Teak Furniture

 
 

TEAK HALKASTEN - TEAK KLEERKASTEN 
Teak Halkast 105 met Draaideuren en 2 Schuiven

Teak Halkast 105 met Draaideuren en 2 Schuiven

Prijs op aanvraag
Referentie: WP157 - Diamond Collection - Hall Cupboard
Teak hallkast 105 in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 2 draaideuren, 2 grote laden en plint. De teak deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting.
 
Teak Halkast 125 met Draaideuren en 2 Schuiven

Teak Halkast 125 met Draaideuren en 2 Schuiven

Prijs op aanvraag
Referentie: WP158 - Diamond Collection - Hall Cupboard (Rustic Handles)
Teak hallkast 105 in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 2 draaideuren, 2 kleine laden en plint. De teak draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. LET OP: Deze kast heeft rustieke handgrepen ipv stainless exemplaren.
 
Teakimport, teakspeciaalzaak biedt U een zeer ruim gamma van teak interieurmeubelen aan, teak kasten, teak dressoirs, teak stoelen, vitrinekasten in teak, muurconsoles, teak bedden, bijzettafels in teak, teak. Dit zowel in een moderne als klassieke teak uitvoering van de teakmeubels. Onze collectie teakmeubelen is veel, veel groter dan aangeboden op deze site, wegens de vele promo teak artikelen en de groote container import van teak meubelene, teak tuinsets, teakbadmeubels of badkamermeubels in teak, teakplooistoelen en teakplooitafels, ligbedden in teak, loungers en teakzetels, en de grote rotatie van teak promosets, promo's, tuinteak, teak uitschuiftafels die rechtstreeks uit de containers vanuit onze fabriekshallen in Semarang, Jepara, Yogakarta en Jakarta worden geimporteerd, en de snelle rotatie en cash en carry verkoop is het ons onmogelijk om het volledige teak aanbod online te krijgen op onze websites. Tevens kunnen wij U in samenwerking met onze partners grote stockpartijen aanbieden. Vraag vrijblijvend wat we staan hebben in overstock van teakmeubels, partytenten, parasolvoeten of parasol voet, barbeque's en teak bijzettafes voor de barbeque zijn ook bij in grote aantallen en diverse modellen terug te vinden. Breng een bezoekje aan onze partners via www.stockcity.be, hier vind je gegarandeerd wat je zoekt in overstock, of www.time4teak.be en bezoek zeker www.teakboerke.be.
 
Website Teakimport.be - Alle informatie op deze pagina, inclusief beeldmateriaal is eigendom van Woodpack NV en/of de fotograaf en vallen onder de Belgische en Internationale copyright wetten. Alle foto's die U binnen de website aantreft zijn uitsluitend bestemd om te bekijken. Geen enkele foto mag voor commerciele doeleinden geheel of gedeeltelijk worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, opgeslagen, gemanipuleerd of gebruikt worden inwelke afgeleide vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Woodpack NV!
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!