Teak - Teakmeubelen - Teak Badkamermeubelen - Teakimport.be - Quality Teak Furniture

 
 

TEAK KASTEN - TEAK DRESSOIRS - TEAK BUFFET ONDERKAST 
Teak Nachtkastje 50x50

Teak Nachtkastje 50x50

Prijs op aanvraag
Referentie: WP246-247 - Diamond Collection - Night Table LO & RO
Nachtkastjes in teak, afgewerkt met 1 deur en 1 lade voorzien van bronskleurige handgrepen. De lade loopt op een ingewerkte ladegeleider waardoor de lade nooit klemt of vastloopt.
 
Teak Dressoir 90 met Draaideuren

Teak Dressoir 90 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP23 - Diamond Collection - Buffet 90 Normal Doors
Teak dressoir 90 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 2 draaideuren, 2 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting.

Ook verkrijgbaar op 120 met Draaideuren of Schuifdeuren.
 
Teak Dressoir 160 met Schuifdeuren

Teak Dressoir 160 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP99 - Diamond Collection - Buffet 160 Sliding Doors
Teak buffet 160 met schuifdeuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 3 schuifdeuren, 3 laden en plint. De teak schuifdeuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 180 met Draaideuren

Teak Dressoir 180 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP38 - Diamond Collection - Buffet 180 Normal Doors
Dressior in teak 180 met 4 bovenéénliggende laden in 1ste keuze teakhout en afwerking, voorzien van 2 draaideuren, 4 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.

Ook verkrijgbaar op 160 met Draaideuren (WP25).
 
Teak Dressoir 180 met Schuifdeuren

Teak Dressoir 180 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP100 - Diamond Collection - Buffet 180 Sliding Doors
Teakhouten dressoir 180 met schuifdeuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 3 schuifdeuren, 3 laden en plint. De teak schuifdeuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 200 met Draaideuren

Teak Dressoir 200 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP26 - Diamond Collection - Buffet 200 Normal Doors
Teakhouten buffet 200 met 4 bovenéénliggende laden in 1ste keuze teakhout en afwerking, voorzien van 2 draaideuren, 4 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 200 met Draaideuren

Teak Dressoir 200 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP40 - Diamond Collection - Buffet 200 Normal Doors
Teak dressoir 200 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 draaideuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 200 met Schuifdeuren

Teak Dressoir 200 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP101 - Diamond Collection - Buffet 200 Sliding Doors
Teak dressoir 200 met schuifdeuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 3 schuifdeuren, 3 laden en plint. De teak schuifdeuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 220 met Draaideuren

Teak Dressoir 220 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP41 - Diamond Collection - Buffet 220 Normal Doors
Teak buffet 220 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 draaideuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 220 met Schuifdeuren

Teak Dressoir 220 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP102 - Diamond Collection - Buffet 220 Sliding Doors
Buffet in teak 220 met schuifdeuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 schuifdeuren, 4 laden en plint. De teak schuifdeuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 250 met Draaideuren

Teak Dressoir 250 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP96 - Diamond Collection - Buffet 250 Normal Doors
Teak dressoir 250 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 5 draaideuren, 5 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 250 met Schuifdeuren

Teak Dressoir 250 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP103 - Diamond Collection - Buffet 250 Sliding Doors
Teak dressoirkast 250 met schuifdeuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 5 schuifdeuren, 5 laden en plint. De teak schuifdeuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir 300 met Draaideuren

Teak Dressoir 300 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP29 - Diamond Collection - Buffet 300 Normal Doors
Teak buffet 300 met 2 rijen van 4 bovenéénliggende laden in 1ste keuze teakhout en afwerking, voorzien van 4 draaideuren, 8 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes. Ook verkrijgbaar op 250 met Draaideuren (WP28) + verkrijgbaar op 300 met Schuifdeuren (WP104).
 
Teak Dressoir Afgerond 180 met Draaideuren Old Teak

Teak Dressoir Afgerond 180 met Draaideuren Old Teak

Prijs op aanvraag
Referentie: WPO206 - Diamond Collection - Buffet Round 180 Old Teak
Cottage dressoir in recuperatie teak, afgerond 180. Deze dressoir is gemaakt uit een doorgedreven selectie van recuperatie teakhout welke dit teak meubel een zeer eigen karakter geeft. Voorzien van 4 draaideuren, 8 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir Afgerond 200 met Draaideuren Old Teak

Teak Dressoir Afgerond 200 met Draaideuren Old Teak

Prijs op aanvraag
Referentie: WPO005 - Diamond Collection - Buffet Round 200 Old Teak
Tijdloze teak dressoir gemaakt uit recuperatie teak, afgerond 200. Deze dressoir is gemaakt uit een doorgedreven selectie van recuperatie teakhout welke dit teak meubel zijn specifiek karakter geeft. Voorzien van 4 draaideuren, 14 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir Afgerond 240 met Draaideuren Old Teak

Teak Dressoir Afgerond 240 met Draaideuren Old Teak

Prijs op aanvraag
Referentie: WPO006 - Diamond Collection - Buffet Round 240 Old Teak
Dressoir landelijke stijl in recuperatie teak, afgerond 240. Deze dressoir is gemaakt uit een doorgedreven selectie van recuperatie teakhout welke dit teak meubel een zeer eigen karakter geeft. Voorzien van 4 draaideuren, 8 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teak Dressoir Afgerond 280 met Draaideuren Old Teak

Teak Dressoir Afgerond 280 met Draaideuren Old Teak

Prijs op aanvraag
Referentie: WPO007 - Diamond Collection - Buffet Round 280 Old Teak
Buffet in recuperatie teak, afgerond 280. Deze dressoir is gemaakt uit een doorgedreven selectie van recuperatie teakhout welke dit teak meubel een zeer eigen karakter geeft. Voorzien van 4 draaideuren, 10 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.
 
Teakimport, teakspeciaalzaak biedt U een zeer ruim gamma van teak interieurmeubelen aan, teak kasten, teak dressoirs, teak stoelen, vitrinekasten in teak, muurconsoles, teak bedden, bijzettafels in teak, teak. Dit zowel in een moderne als klassieke teak uitvoering van de teakmeubels. Onze collectie teakmeubelen is veel, veel groter dan aangeboden op deze site, wegens de vele promo teak artikelen en de groote container import van teak meubelene, teak tuinsets, teakbadmeubels of badkamermeubels in teak, teakplooistoelen en teakplooitafels, ligbedden in teak, loungers en teakzetels, en de grote rotatie van teak promosets, promo's, tuinteak, teak uitschuiftafels die rechtstreeks uit de containers vanuit onze fabriekshallen in Semarang, Jepara, Yogakarta en Jakarta worden geimporteerd, en de snelle rotatie en cash en carry verkoop is het ons onmogelijk om het volledige teak aanbod online te krijgen op onze websites. Tevens kunnen wij U in samenwerking met onze partners grote stockpartijen aanbieden. Vraag vrijblijvend wat we staan hebben in overstock van teakmeubels, partytenten, parasolvoeten of parasol voet, barbeque's en teak bijzettafes voor de barbeque zijn ook bij in grote aantallen en diverse modellen terug te vinden. Breng een bezoekje aan onze partners via www.stockcity.be, hier vind je gegarandeerd wat je zoekt in overstock, of www.time4teak.be en bezoek zeker www.teakboerke.be.
 
Website Teakimport.be - Alle informatie op deze pagina, inclusief beeldmateriaal is eigendom van Woodpack NV en/of de fotograaf en vallen onder de Belgische en Internationale copyright wetten. Alle foto's die U binnen de website aantreft zijn uitsluitend bestemd om te bekijken. Geen enkele foto mag voor commerciele doeleinden geheel of gedeeltelijk worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, opgeslagen, gemanipuleerd of gebruikt worden inwelke afgeleide vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Woodpack NV!
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!