Teak - Teakmeubelen - Teak Badkamermeubelen - Teakimport.be - Quality Teak Furniture

 
 

TEAK TV MEUBELEN - TEAK FLATSCREEN TV KASTEN 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Paula 140
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 100

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 100

Prijs op aanvraag
Referentie: WP240 - Diamond Collection - Kristel 100
TV meubel Kristel 100, in 1ste keus teakhout voorzien van schuifdeuren en verstelbare legplank binnenin het meubel. Afgewerkt met deurtjes in safieruitvoering en bronskleurig handgreepje, de schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 120

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 120

Prijs op aanvraag
Referentie: WP241 - Diamond Collection - Kristel 120
TV meubel Kristel 120, in 1ste keus teakhout voorzien van schuifdeuren en verstelbare legplank binnenin het meubel. Afgewerkt met deurtjes in safieruitvoering en bronskleurig handgreepje, de schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 140

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 140

Prijs op aanvraag
Referentie: WP242 - Diamond Collection - Kristel 140
TV meubel Kristel 140, in 1ste keus teakhout voorzien van schuifdeuren en verstelbare legplank binnenin het meubel. Afgewerkt met deurtjes in safieruitvoering en bronskleurig handgreepje, de schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 160

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 160

Prijs op aanvraag
Referentie: WP243 - Diamond Collection - Kristel 160
TV meubel Kristel 160, in 1ste keus teakhout voorzien van schuifdeuren en verstelbare legplank binnenin het meubel. Afgewerkt met deurtjes in safieruitvoering en bronskleurig handgreepje, de schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 200

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Kristel 200

Prijs op aanvraag
Referentie: WP244 - Diamond Collection - Kristel 200
TV meubel Kristel 200, in 1ste keus teakhout voorzien van schuifdeuren en verstelbare legplank binnenin het meubel. Afgewerkt met deurtjes in safieruitvoering en bronskleurig handgreepje, de schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Paula 120

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Paula 120

Prijs op aanvraag
Referentie: WP137 - Diamond Collection - Paula 120
Teak houten TV meubel Paula 120, teak meubel voorzien van 2 laden en een open ruimte voor het plaatsen van al uw media toestellen. Afgewerkt met 2 laden voorzien van 2 bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Paula 140

Teak TV Meubel: Flatscreen TV-kast Paula 140

Prijs op aanvraag
Referentie: WP138 - Diamond Collection - Paula 140
Teak houten TV meubel Paula 140, teak meubel voorzien van 2 laden en een open ruimte voor het plaatsen van al uw media toestellen. Afgewerkt met 2 laden voorzien van 2 bronskleurige handgrepen. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. TV niet inbegrepen.
 
Teakimport, teakspeciaalzaak biedt U een zeer ruim gamma van teak interieurmeubelen aan, teak kasten, teak dressoirs, teak stoelen, vitrinekasten in teak, muurconsoles, teak bedden, bijzettafels in teak, teak. Dit zowel in een moderne als klassieke teak uitvoering van de teakmeubels. Onze collectie teakmeubelen is veel, veel groter dan aangeboden op deze site, wegens de vele promo teak artikelen en de groote container import van teak meubelene, teak tuinsets, teakbadmeubels of badkamermeubels in teak, teakplooistoelen en teakplooitafels, ligbedden in teak, loungers en teakzetels, en de grote rotatie van teak promosets, promo's, tuinteak, teak uitschuiftafels die rechtstreeks uit de containers vanuit onze fabriekshallen in Semarang, Jepara, Yogakarta en Jakarta worden geimporteerd, en de snelle rotatie en cash en carry verkoop is het ons onmogelijk om het volledige teak aanbod online te krijgen op onze websites. Tevens kunnen wij U in samenwerking met onze partners grote stockpartijen aanbieden. Vraag vrijblijvend wat we staan hebben in overstock van teakmeubels, partytenten, parasolvoeten of parasol voet, barbeque's en teak bijzettafes voor de barbeque zijn ook bij in grote aantallen en diverse modellen terug te vinden. Breng een bezoekje aan onze partners via www.stockcity.be, hier vind je gegarandeerd wat je zoekt in overstock, of www.time4teak.be en bezoek zeker www.teakboerke.be.
 
Website Teakimport.be - Alle informatie op deze pagina, inclusief beeldmateriaal is eigendom van Woodpack NV en/of de fotograaf en vallen onder de Belgische en Internationale copyright wetten. Alle foto's die U binnen de website aantreft zijn uitsluitend bestemd om te bekijken. Geen enkele foto mag voor commerciele doeleinden geheel of gedeeltelijk worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, opgeslagen, gemanipuleerd of gebruikt worden inwelke afgeleide vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Woodpack NV!
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!