Teak - Teakmeubelen - Teak Badkamermeubelen - Teakimport.be - Quality Teak Furniture

 
 

TEAK VITRINEKASTEN - TEAK BUFFETKASTEN 
Teak Vitrinekast 90 met Draaideuren

Teak Vitrinekast 90 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP30 - Diamond Collection - Showcase 90 Normal Doors
Teak vitrinekast 90 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 draaideuren, 2 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 6 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 90 met gesloten teak panelen in de draaideuren (WP162).
 
Teak Vitrinekast 90 met Draaideuren

Teak Vitrinekast 120 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP42 - Diamond Collection - Showcase 120 Normal Doors
Teak showcase 120 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 draaideuren, 2 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 6 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 120 met volle panelen in de draaideuren (WP164) of met schuifdeuren (WP105).
 
Teak Vitrinekast Kruisen 150 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast Kruisen 150 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP206 - Diamond Collection - Showcase 150 Victorian style
Teak Victoriaanse vitrinekast 150 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 schuifdeuren, 3 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 4 glaspanelen zijn rechtgeslepen. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 120 met Schuifdeuren (WP206b).
 
Teak Vitrinekast 160 met Draaideuren

Teak Vitrinekast 160 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP32 - Diamond Collection - Showcase 160 Normal Doors
Teakhouten livingkast 200 met 4 bovenéénliggende laden in 1ste keuze teakhout en afwerking, voorzien van 5 draaideuren, 4 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 9 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 160 met volle panelen in de draaideuren (WP165).
 
Teak Vitrinekast 160 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast 160 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP106 - Diamond Collection - Showcase 160 Sliding Doors
Teak interieurkast 160 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 6 schuifdeuren, 3 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 9 glaspanelen hebben een safierslijpsel. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
 
Teak Vitrinekast 180 met Draaideuren

Teak Vitrinekast 180 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP33 - Diamond Collection - Showcase 180 Normal Doors
Vitrinekast in teak 180 met 4 bovenéénliggende laden in hoge teakhout en afwerking, voorzien van 5 draaideuren, 4 laden en plint. De draaideuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 9 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 180 met volle panelen in de draaideuren links en rechts (WP166).
 
Teak Vitrinekast 180 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast 180 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP107 - Diamond Collection - Showcase 180 Sliding Doors
Interieurkast 180 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 6 schuifdeuren, 3 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 9 glaspanelen hebben een safierslijpsel. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
 
Teak Vitrinekast Kruisen 200 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast Kruisen 200 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP207 - Diamond Collection - Showcase 200 Victorian style
Landelijke vitrinekast 200 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 4 schuifdeuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 4 glaspanelen zijn rechtgeslepen. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 250 met Schuifdeuren (WP208).
 
Teak Vitrinekast 200 met Draaideuren

Teak Vitrinekast 200 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP43 - Diamond Collection - Showcase 200 Normal Doors
Teak boekenkast 200 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 8 draaideuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 12 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 200 met volle panelen in de draaideuren links en rechts (WP168).
 
Teak Vitrinekast 200 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast 200 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP108 - Diamond Collection - Showcase 200 Sliding Doors
Kast in teak 200 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 8 schuifdeuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 12 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
 
Teak Vitrinekast 220 met Draaideuren

Teak Vitrinekast 220 met Draaideuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP44 - Diamond Collection - Showcase 220 Normal Doors
Vitrinekast in massieve teak 220 met draaideuren in hoge kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 8 draaideuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 12 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De laden lopen op ingewerkte ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
Ook verkrijgbaar op 220 met volle panelen in de draaideuren links en rechts (WP170).
 
Teak Vitrinekast 200 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast 220 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP109 - Diamond Collection - Showcase 220 Sliding Doors
Massieve teak 220 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 8 schuifdeuren, 4 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 12 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar.
 
Teak Vitrinekast 200 met Schuifdeuren

Teak Vitrinekast 250 met Schuifdeuren

Prijs op aanvraag
Referentie: WP110 - Diamond Collection - Showcase 250 Sliding Doors
Salonkast in teak 250 met schuifdeuren in 1ste keuze kwaliteit teakhout en afwerking, voorzien van 8 schuifdeuren, 2 draaideuren, 5 laden en plint. De deuren zijn afgewerkt met safierpanelen en hebben bronskleurige handgrepen. De 15 glaspanelen zijn voorzien van een safierslijpsel. De schuifdeuren lopen op een ingewerkt railsysteem welke de garantie is op een zeer vlotte en moeiteloze werking. De laden lopen op ladegeleiders waardoor de laden nooit klemmen of vastlopen door overbelasting. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, bijhorende kroon ook verkrijgbaar. Middelste deur = Draaideur!
Ook verkrijgbaar op 250 en 300 met Draaideuren of Schuifdeuren, tevens andere combinatie laden mogelijk.
 
Teakimport, teakspeciaalzaak biedt U een zeer ruim gamma van teak interieurmeubelen aan, teak kasten, teak dressoirs, teak stoelen, vitrinekasten in teak, muurconsoles, teak bedden, bijzettafels in teak, teak. Dit zowel in een moderne als klassieke teak uitvoering van de teakmeubels. Onze collectie teakmeubelen is veel, veel groter dan aangeboden op deze site, wegens de vele promo teak artikelen en de groote container import van teak meubelene, teak tuinsets, teakbadmeubels of badkamermeubels in teak, teakplooistoelen en teakplooitafels, ligbedden in teak, loungers en teakzetels, en de grote rotatie van teak promosets, promo's, tuinteak, teak uitschuiftafels die rechtstreeks uit de containers vanuit onze fabriekshallen in Semarang, Jepara, Yogakarta en Jakarta worden geimporteerd, en de snelle rotatie en cash en carry verkoop is het ons onmogelijk om het volledige teak aanbod online te krijgen op onze websites. Tevens kunnen wij U in samenwerking met onze partners grote stockpartijen aanbieden. Vraag vrijblijvend wat we staan hebben in overstock van teakmeubels, partytenten, parasolvoeten of parasol voet, barbeque's en teak bijzettafes voor de barbeque zijn ook bij in grote aantallen en diverse modellen terug te vinden. Breng een bezoekje aan onze partners via www.stockcity.be, hier vind je gegarandeerd wat je zoekt in overstock, of www.time4teak.be en bezoek zeker www.teakboerke.be.
 
Website Teakimport.be - Alle informatie op deze pagina, inclusief beeldmateriaal is eigendom van Woodpack NV en/of de fotograaf en vallen onder de Belgische en Internationale copyright wetten. Alle foto's die U binnen de website aantreft zijn uitsluitend bestemd om te bekijken. Geen enkele foto mag voor commerciele doeleinden geheel of gedeeltelijk worden gedownload, gereproduceerd, gekopieerd, opgeslagen, gemanipuleerd of gebruikt worden inwelke afgeleide vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van Woodpack NV!
 
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS!